Zin om midden op het strand te logeren, maar geen zin om lang te vliegen?

Op het strand van Knokke vindt u tijdens deze zomermaanden het pop-up hotel 'Tender 2'. De hotelkamer is modern en luxe ingericht. Dankzij het spiegelglas blijft uw privacy gewaarborgd en kunt u rustig blijven genieten van het uitzicht over de Noordzee.

Dit is het tweede jaar dat het pop-up hotel gevestigd is op het strand in Knokke en het zal tot 15 september geopend zijn. Naast Knokke staan Brussel, Londen, Parijs, Berlijn, Courchevel, Saint-Tropez, Barcelona en Rome ook op de lijst van toekomstige bestemmingen.

Dat er een prijskaartje aan dit grapje hangt mag duidelijk zijn, want u betaalt een slordige 800 euro om hier een nachtje met twee personen te mogen genieten. Daarvoor krijgt u er wel alle luxe voor terug. Van sauna en jacuzzi tot champagne en een persoonlijke butler...