Cityguides

16 locations
Amsterdam

Amsterdam

16 locations

Met horecazaken die als paddestoelen uit de grond schieten, lijkt Amsterdam de brainport van de Nederlandse gastronomie. Van zien en gezien worden in Zuid tot rauw en industrieel in Noord, Amsterdam heeft het allemaal. Hoewel de stad lang niet altijd een graadmeter van de rest van het land is, volgen de trends in Amsterdam elkaar in rap tempo op. Er is altijd wel iets experimenteels, innovatiefs, of gewoon steengoed te zien in onze hoofdstad.

14 locations
Austin

Austin

14 locations

‘Everything is bigger in Texas’, is de slogan van deze op een na grootste staat van de Verenigde Staten. We waren in hoofdstad Austin, de hipste stad van het zuiden, waar dit totaal niet lijkt te gelden. De stad doet zelfs een beetje Europees aan. We maakten een selectie van de meest interessante foodconcepten.

11 locations
Gent

Gent

11 locations

Gent staat niet alleen bekend om zijn historische waarde maar heeft door de vele studenten ook een hip en trendy karakter. Je vindt er naast heel wat gevestigde waarden ook tal van vernieuwende concepten en originele foodconcepten. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap, een uitgebreid diner of een biertje in een typisch stadscafé.

15 locations
Londen

Londen

15 locations

Londen is een van dé foodcapitals van de wereld. Een stad waar je de variëteit in foodservice en retail kunt blijven (her)ontdekken. London biedt de perfecte mix van traditie en innovatie. Van tijdloze en klassieke concepten tot hippe vernieuwende outlets en pop-ups.

12 locations
Utrecht

Utrecht

12 locations

Utrecht aka de Domstad, klein Amsterdam of U'tje. De stad van de grachten met terrassen aan de werf, de universiteit en de tourstart. Maar niet zo vaak hoor je mensen praten over de Utrechtse horeca en food scene, terwijl er genoeg concepten te spotten zijn in 030. Van hippe concepten tot evergreens.

Like cookies? Food Inspiration uses cookies to personalize content and ads to make our site easier for you to use.