De pandemie heeft diepe sporen nagelaten in foodservice. Hoe ziet de nabije toekomst eruit? Blijft retail maagaandeel afsnoepen van foodservice? Wat zijn de perspectieven op de nieuwe cateringmarkt? Is (flits)bezorging een disruptie? Hoe staat het met de opmars van delivery en dark kitchens? Wat betekent de sterke groei van merken en concepten in de horeca? 

Tijdens de Food Inspiration Trendsummit 2021 op maandag 25 oktober gaan we samen met internationale keynotespeakers, in op deze belangrijke actuele trends en ontwikkelingen.

Het komende decennium vraagt om mensen die een positief verschil maken. Om bedrijven die willen groeien zonder te knoeien. Actie in plaats van meestribbelen. Om leiders die streven naar betere resultaten onderaan de streep van mens, dier en planeet. De komende tien jaar hebben we professionals nodig die bereid zijn in gezamenlijkheid te werken aan oplossingen. 'Do' instead of 'dream'. We hebben helden in food nodig.

We zijn daarom ook op zoek gegaan naar mensen die het verschil maken: in daden, in visie, in aanpak en in ondernemerschap. Naar persoonlijkheden die het denken in generaties belangrijker vinden dan het afrekenen in kwartalen. Naar voorbeelden die ecologie met economie weten te verzoenen. Naar bedrijven die hard op weg zijn eten te produceren en te serveren met positieve impact. 

Achter de wolken schijnt de zon. Daarom is het thema van de Food Inspiration Trendsummit 2021DO. GREAT. THINGS.

Zes redenen waarom jij erbij moet zijn:

1. Inspiratie

We leven in een VUCA-wereld; versatile, uncertain, complex, ambigious. Om daarin succesvol te acteren heb je de juiste informatie nodig. Innovatie, trends, insights en succesvolle strategieën worden samengebracht in één inspirerende dag.

2. Vooruitblik

De Trendsummit biedt bouwstenen aan voor een roadmap naar een succesvolle toekomst. Wie weet welke toekomstscenario’s relevant zijn, is in staat te anticiperen in plaats van te reageren.

 3. Netwerken

De Trendsummit biedt plaats aan een select gezelschap van 750 professionals: beslissers uit foodservice en foodretail die dagelijks bezig zijn met productie, verkoop, marketing van food, smaak en sfeer.

4. Sprekers

Diverse (inter)nationale keynoteprofessionals delen hun insights, best practices en ideeën.

5. Tijdsbesparing

In een dag krijg je een overzicht van alle belangrijke thema's en trends in food. 

6. Primeur

Jij behoort tot de eerste gasten op de tweede editie van de Food Inspiration Trendsummit, het tweejaarlijks event van Food Inspiration. 

Overtuigd? Reserveer hier jouw Early Bird tickets!