Over ons

Food Inspiration is een multimediaal inspiratieplatform, onmisbaar voor iedere foodprofessional die actief is binnen de wereld van eten, drinken en slapen. We helpen je om succesvol te blijven binnen de turbulente wereld van service en hospitality.

Innovatie en inspiratie

Dit doen we via dit online platform: Foodinspiration.com. Ook via onze socialmedia kanalen delen we video's, foodtrends, fotoseries, cool concepts, hotspots en culinaire inspiratie, zowel uit binnen- als buitenland.

Maar dat is nog niet alles. Om tot 360 graden inspiratie te komen maken we voor jullie de gratis digitale online magazines Food Inspiration Magazine en Drink Inspiration Magazine. We hebben onze events: de Food Inspiration Days, festival Food Unplugged, onze trendtours, trendboeken het Food Inspiration Trendreport en de Food Inspiration Pioneers, een netwerkclub van innovatieve en nieuwsgierige foodprofessionals.

Onmisbare inspiratie

Wij hebben onze expertise gekregen door ieder jaar tientallen beurzen en events te bezoeken en zelf te organiseren, honderden vakboeken en rapporten te lezen, duizenden interviews te houden met professionals, honderdduizenden restaurantmaaltijden te eten en ontelbare kilometers te reizen over de hele wereld. Een combinatie van streetcredibility en expert opinion. En dat al tien jaar.

Wij geloven dat inspiratie een magneet is voor innovatie, en dat zonder innovatie de wereld een hele saaie plek zou zijn.

 

Het Food Inspiration Team

 

Chantal Arnts

Chief visual officer

 

Arjan de Boer

Trendwatcher

 

Tessa Hildebrand

Chief Food Unplugged

 

Xiao-Er Kong

Graphic designer

 

Frank Lindner

Senior editor & trendwatcher

 

Arjen Moes

Graphic designer

 

Maaike de Reuver

Editor & content manager

 

Hans Steenbergen

Editor in chief & trendwatcher

 

Jelle Steenbergen

Editor

 

Lukas Vlaar

Partner

 

Anna de Wit

Queen of marketing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Like cookies?
Food Inspiration uses cookies to personalize content and ads to make our site easier for you to use.