We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de Food Inspiration Days op 24 en 25 oktober 2016! Kom jij ons helpen?

In oktober organiseren we de 8ste editie van de Food Inspiration Days. Het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de foodtrends of tomorrow. Professionals in de horeca en foodservice worden aangezet tot het delen van trends, innovatie, kennis en ervaringen.

Transparant, open, oprecht, eerlijk en integer

Dat is de rode draad Op 24 en 25 oktober 2016. We gaan de bezoekers inspireren met het thema ‘Based on a true story’. Het is definitief over en uit met fake, met onecht, met ongezond, met onwaar. De succesvolle concepten, merken en menu's van de toekomst zijn gebaseerd op ware verhalen. Transparant, open, oprecht, eerlijk, integer en inspirationeel. Based on a true story. Verhalen met roots, menu's die ingrediënten hebben uit hun omgeving, concepten die trots zijn op hun heritage, producten met terroir.

Meld je aan! 

Vind je het leuk om mee te werken aan hét inspiratie evenement op het gebied van eten en drinken & hospitality in Nederland? Meld je dan vóór 3 oktober aan bij brigitte@shootmyfood.com. Graag in de mail vermelden waarom JIJ moet helpen bij de Food Inspiration Days.

In het kort: 

  • We zoeken handjes voor 23, 24 en 25 oktober 2016
  • De tijden: van zondagavond +/- 20:00 tot dinsdagavond +/- 18:00 uur
  • Je krijgt een overnachting voor 24 en 25 oktober 2016
  • Uiteraard krijg je eten & drinken
  • Je krijgt een exclusieve gastvrijheidstraining
  • Een kijkje achter de schermen
  • Een gratis kaartje voor het foodfestival van het jaar: Food Unplugged 2017 (ter waarde van 75 euro)
  • Het Food Inspiration Jaarboek 2017 (ter waarde van 99 euro)

Be there!