We zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de Food Inspiration Days op 19 en 20 oktober 2015! Kom jij ons helpen?

In oktober organiseren we de 7e editie van de Food Inspiration Days. Het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de foodtrends of tomorrow. Professionals in de horeca en foodservice worden aangezet tot het delen van trends, innovatie, kennis en ervaringen.

Reconnect is de rode draad

Op 19 en 20 oktober 2015 gaan we de bezoekers inspireren met ‘Reconnect’. ‘De grote opdracht voor de komende jaren is het herstellen van de verbinding tussen consument en foodproducenten, tussen mensen en de seizoenen en mensen met elkaar. De maaltijd in een restaurant dient dat hogere doel, met transparantie, integriteit en empathie als belangrijke waarden’, aldus Steenbergen. Reconnect voert als de rode draad door de hele dag.

Meld je aan!

Vind je het leuk om mee te werken aan hét inspiratie evenement op het gebied van eten en drinken & hospitality in Nederland? Meld je dan nu aan bij cynthia@shootmyfood.com. Graag in de mail vermelden waarom JIJ moet helpen bij de Food Inspiration Days.

In het kort:

  • We zoeken handjes voor 18, 19 en 20 oktober 2015
  • De tijden: van zondagavond +/- 20:00 tot dinsdagavond +/- 18:00 uur
  • Je krijgt een overnachting voor 18 en 19 oktober 2015
  • Uiteraard krijg je eten & drinken
  • Je krijgt een exclusieve gastvrijheidstraining
  • Een kijkje achter de schermen
  • Een gratis kaartje voor het foodfestival van het jaar: Food Unplugged 2016  (ter waarde van 75 euro)
  • Het Food Inspiration Jaarboek 2016 (ter waarde van 99 euro)

Be there!