7: Crossovers

7: Crossovers


woensdag 13 april 20118

Bekijk het Food Inspiration Magazine Belgie - Editie 7: Crossovers - Stel je open en laat je inspireren door andere disciplines gecombineerd met eten.

Creativiteit komt niet uit de lucht vallen. Creativiteit wordt geprikkeld als je kennis, vaardigheden en inzichten uit verschillende werelden met elkaar gaat combineren. ‘Crossovers’ noemen we dat. Voor deze editie zijn wij op zoek gegaan naar inspirerende mengvormen waar food samenkomt met muziek, kunst, film en mode. En wat blijkt? Food is vaak een inspiratiebron voor regisseurs, schilders, kunstenaars. Maar het omgekeerde is ook mogelijk. Foodprofessionals die leren van andere disciplines. Stel je open en laat je inspireren.

Lees het magazine

Like cookies?
Food Inspiration uses cookies to personalize content and ads to make our site easier for you to use.