Ben of ken je een smaakversterker? Check onze vacature voor een talentvolle contentmaker/-marketeer!

We zoeken per direct een talentvolle contentmaker/-marketeer (fulltime) voor Food Inspiration in Bennekom. Als content maker/marketeer bij Food Inspiration ga je voor het ultieme. Je begrijpt dat inspirerende content maken één is, maar dat optimaal bereik voor die inhoud net zo belangrijk is. Je bruist van de inspirerende ideeën voor nieuwe content en campagnes (inhoud, vorm en distributie). Het spelletje van mediaproductie 2.0 heeft geen geheimen voor je, of je doet er in ieder geval alles aan om deze te ontrafelen. Je hebt geen angst om wat we doen op een radicale manier om te gooien, omdat vernieuwing eenmaal belangrijk is. Je durft een camera vast te houden om te fotograferen en te filmen, of maakt je dit heel snel eigen.

Wat ga je doen?

• Bedenken, (mede-)realiseren en distribueren van content en campagnes voor Food Inspiration

• Online content-stromen maken, beheren en optimaliseren

• Inspirerende campagnes bedenken en lanceren die nuttig zijn voor doelgroep en bedrijf

• Optimaliseren van bestaande distributiekanalen (mailings, website, social)

• Korte video’s filmen, editen en bewerken (is een pre)

 

Wat breng je mee?

• HBO- of Academisch werk- en denkniveau

• Affiniteit met food(service) is een pre

• Creatief denkvermogen

• Je bent conceptueel en visueel sterk

• Gezonde team spirit!

• Zelfstandigheid en assertiviteit

• Nieuwsgierigheid

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

• Gastvrijheid en servicegerichtheid naar collega’s en relaties

 

Wat kun je?

• Beheersing computer en office software

• CMS en CRM systemen beheren

• Beeldbewerking (zoals bijv. Photoshop)

• Het maken van originele spannende videoreportages.

• Helder en aantrekkelijk schrijven

• Plannen

• Doelstellingen en deadlines halen

 

Food Inspiration biedt:

Een inspirerende en dynamische werkomgeving. Het team bestaat uit 20 collega’s die samen in hecht teamverband werken. We zijn een jonge platte organisatie, hebben een no-nonsense cultuur en werken volgens korte communicatielijnen. We hebben actuele kennis van de foodservicemarkt en werken voor en met de top van onze branche. We zijn een talent gedreven organisatie en proberen innovaties en vooruitgang af te stemmen op iemands talenten en passie.

 

Food Inspiration is:

Een multimediaal inspiratieconcept en contentplatform, onmisbaar voor iedere foodprofessional die actief is binnen de wereld van eten, drinken en slapen. Door het bieden van inspiratie helpen we professionals om succesvol te zijn en blijven binnen de wereld van food en hospitality. 

 

Solliciteren?

Neem contact op met Frank Lindner (eindredacteur): frank@shootmyfood.com, 06-14 32 76 57. Direct solliciteren? Stuur je cv, motivatie en drie ideeën voor content of campagnes voor Food Inspiration naar Frank per e-mail.