De nieuwe nomadische keuken in de metro van New York

Boliviaans comfort food in een trendy verpakking. Een mooier voorbeeld van de huidige foodtrends dan Bolivian Llama Party is moeilijk te vinden. We nemen ze even met je door:

via Eater

New Nomadic Cuisine

Authentieke Boliviaanse gerechten, gemaakt door drie broers uit Bolivia. De etnische keukens komen op. De millennial generatie heeft een enorme reislust, en al die avontuurlijke, echte smaken die zij op hun reizen tegenkomen, vinden hun weg naar de internationale steden, en vaak ook met een boodschap. In het geval van Bolivian Llama Party gaat een deel van de opbrengst naar alleenstaande moeders in Bolivia, om een mooiere toekomst voor hun en hun kinderen te kunnen realiseren. En dat slaat aan.

Hashtag Foodporn

De uitstraling, inrichting, gerechten, en de naam zelf lijken allemaal gemaakt voor het Instagram tijdperk. Kleurrijk, gedurfd, met veel humor. Neem jezelf niet te serieus. Breng plezier terug in je eten. Als het dan misschien niet het meest gezonde is, dan is dat helemaal niet erg.

For your Convenience

De saltenas zijn uitermate geschikt om ook op weg te kunnen eten. Geen overbodige luxe natuurlijk als je concept op een premium to-go locatie als een metrostation zit. Gemakkelijk, on-demand eten is bezig aan een onstuitbare opmars, en een nieuw concept doet er goed aan om daar rekening mee te houden.

Foto via blp