Maaltijdboxen zijn hot. Bakken nog hotter. Combineer dat met raw en vegan voor een winnend recept.

Good stuff

The Good Stuff Bakery komt nu met hun versie van de bekende en mateloos populaire maaltijdbox: de Bakery Box. Met de inhoud van de box kunnen mensen thuis zelf aan de slag om Heel Holland Bakt thuis even te ervaren.

 

Kunst en wetenschap

Koken is kunst, maar bakken is wetenschap. Mede daarom zitten er in de Bakery Boxen precies de juiste hoeveelheden ingrediënten. Dat is mooi, want voedselverspilling kan natuurlijk echt niet meer. Naast no waste zijn de boxen ook raw en/of vegan. De zoetigheden die je zelf in elkaar zet zijn dus ook schuldvrij en gezond, voor zover dat kan dan. Ook aan de echte leken is gedacht, met in elke box een verwijzing naar een instructievideo.

 

On trend

De Bakery Box is een mooi voorbeeld van slim inspelen op de trends in de wereld van food. Bewust omgaan met de ingrediënten en de planeet wordt steeds belangrijker, het gemak van kant en klaar en on demand sluit naadloos aan bij een versnellende samenleving, en er is een snel groeiende belangstelling naar gezond, verantwoord, en natuurlijk eten met een persoonlijke touch. Deze trends worden in ideeën als deze uitstekend samengebracht.