Ben jij een foodservice-talent? Kom dan bij de @FSTalentAcademy

Kennis & inzicht

De Foodservice Talent Academy is een opleidingsprogramma met een innovatieve samenstelling van colleges, opdrachten, tours, events en bedrijfsbezoeken. Speerpunten van de Foodservice Talent Academy zijn persoonlijke groei, het opbouwen van een sterk netwerk en verdieping van kennis & inzicht in de foodservice branche.

 


"Door de Foodservice Talent Academy ben ik mij er van bewust geworden dat het belangrijk is om regelmatig even stil te staan en met een onafhankelijke blik terug én vooruit te kijken. Veel gezien, geleerd en er een prachtig netwerk aan over gehouden"

- Susan Verheijen, Manager Development Sodexo

 


 

Talenten inspireren

De Foodservice Talent Academy wil talent voeden door te inspireren en te delen. Dit doen ze door middel van interactieve inspiratiesessies. Hierin staan de vaardigheden centraal die noodzakelijk zijn om leiding te geven aan de foodservice-organisaties van de toekomst. Talent bloeit met de juiste prikkels. De thema's, (gast)docenten, de locaties, de events en de tours stimuleren je tot zelfreflectie, maar ook tot interactie met je medetalenten. Want talent heeft de neiging aanstekelijk te werken. Je volgt de Foodservice Talent Academy met maximaal 20 enthousiaste en getalenteerde peers. Je leert, deelt en profiteert van de dynamiek van de groep.

Direct resultaat

De Foodservice Talent Academy bestaat uit 3 semesters en is opgebouwd rondom 8 thema's (modules). Elke module sluit je af met een opdracht waarbij je de opgedane kennis direct toepast op je eigen werksituatie. Hier plukt jouw organisatie dus direct de vruchten van. De Foodservice Talent Academy bestaat in totaal uit 22 bijeenkomsten, die verdeeld over 46 dagdelen gedurende anderhalf jaar plaatsvinden. Naast de bijeenkomsten bedraagt de studiebelasting 4-6 uur per week. De Foodservice Talent Academy stelt je daardoor in staat om op een goede manier werk, privé en studie te combineren.

 


"De Foodservice Talent Academy is een unieke combinatie waarbij je de kans krijgt om je netwerk uit te breiden, kennis over de markt krijgt aangereikt en geïnspireerd wordt op gave locaties door boeiende sprekers."

- Sharon Reijmers, Key Accountmanager Unilever Food Solutions

 


 

Snel aanmelden...

Hebben we je aandacht? Zin in gekregen? Ben je een talent en tussen de 27 en 37 jaar, met enkele jaren ervaring in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid? Meld je aan of toon je interesse bij Susan Koenders. Mail on!
 

Foto: Floris Heuer