We hebben een leuk nieuwtje: Drink Inspiration magazine is een volwaardige zus van Food Inspiration geworden.

Drink Inspiration werd sinds 2013 uitgegeven door Dranken Organisatie Nederland (DON) en later DrankenCompagnie. Ons communicatiebureau Shoot my food communication maakte het magazine in deze periode in opdracht. In de opzet, bladformule en frequentie van Drink Inspiration verandert niets.

“Drink Inspiration hoort nu samen met het succesvolle Food Inspiration Magazine tot de stal van Shoot my food, wat nieuwe mogelijkheden biedt."

 

Het bereik van Drink Inspiration Magazine kan sneller groeien doordat het magazine vanaf nu een op zichzelf staand medium is. Drink Inspiration Magazine heeft een nauwe samenwerking met de Food Inspiration Days waar partners de mogelijkheid krijgen om zichzelf op inspirerende wijze aan hun doelgroep te presenteren.

Vernieuwend en eigenzinnig

Hans Steenbergen zegt over de nieuwe constructie: 'We merken dat de markt behoefte heeft aan een onafhankelijke afzender. Food Inspiration heeft zich de laatste jaren bewezen als een vernieuwend inspiratiemagazine met een heel eigenzinnige benadering. We zijn altijd al nauw betrokken geweest bij Drink Inspiration Magazine, maar nu wij per 2017 eigenaar en uitgever zijn, hoort het écht tot de familie.’

Specialistische uitgever

Jacques Boonekamp van DrankenCompagnie vertelt: ‘Drink Inspiration is bedacht door de DON, het voormalige samenwerkingsverband van Grolsch-agenten. Tot nu toe werd het magazine uitgegeven door DrankenCompagnie, een collectief van zelfstandige drankenhandels die brouwers-onafhankelijk opereren. Wij zijn zeer enthousiast over het online magazine. Om Drink Inspiration te laten groeien, is het veel beter om de specialist op dit gebied, Shoot my food, het uit te laten geven.’

Samen voor de drankprofessional

Shoot my food en DrankenCompagnie blijven dit jaar nauw samenwerken om Drink Inspiration Magazine het toonaangevende online magazine te laten zijn voor de vooruitstrevende horecaondernemer en een ieder die geïnteresseerd is in drank en alles wat daarbij hoort.

 

Drink Inspiration magazine iedere keer gratis in je mailbox ontvangen?

Registreer je dan snel het online magazine!