Spetterende openingsdemonstratie van Albert Adrià op @GastronomieJBU

Tijdens de Gastronomie zal niemand minder dan Albert Adrià op 10 november een spetterende openingsdemonstratie van de beurs verzorgen, gepresenteerd door Ivo Niehe. De Spaanse Albert Adrià, bekend van het wereldberoemde Catalaanse restaurant elBulli, behoort tot de internationale culinaire top. Inmiddels heeft hij meerdere restaurants in Barcelona, waaronder Tickets, Pakta, Bodega 1900, Niño Viejo, Hoja Santa en het binnenkort te openen Enigma.

Samen met Chef-Kok Oliver Peña en Chef- Bartender Marc  Alvarez van het toekomstig te openen restaurant Enigma, gunt Albert Adrià u een exclusief kijkje in zijn keuken en achter zijn bar.

U kunt zich hier via email registreren

R&D Food Revolution

Een van de projecten waar Albert Adrià momenteel ook aan werkt is R&D Food Revolution. Revolutionaire innovatie voor de culinaire wereld is de grondgedachte van waaruit R&D Food Revolution ontstond. De bedenkers van het concept zijn niemand minder dan Albert Adrià, Rudi Van Beylen (Hof ten Damme, NorthSeaChefs) en Dirk Peeters (Didess). Samen hebben ze één resultaat voor ogen: leverancier van creativiteit worden door het aanbieden van innovatieve topproducten. En met deze producten laten zij u graag kennismaken tijdens de Gastronomie.

Maandenlang is Albert Adrià in de weer geweest met de ontwikkeling van een nieuwe productlijn, die als eerste ontwikkeld is voor horeca en speciaalzaken in de Benelux. Geen nieuwe versie van bestaande klassiekers of een afkooksel van het echte werk, maar Adrià-delicatessen pur sang. Spaanse octopus- en algendelicatessen, hemelse meringueschuimpjes, verfijnde en luchtige mousses en sauzen uit de sifon, geurige broodjes speciaal ontwikkeld voor een specifieke kaassoort … Het zijn stuk voor stuk originele aperitiefhapjes of lekkernijen die gerechten naar een hoger niveau tillen. Albert Adrià: “Alle producten bevatten de ingrediënten die we in mijn keukens gebruiken. Zo breng ik elBulli, Tickets, 41°, Pakta en Bodega 1900 letterlijk tot bij elke traiteur of restaurateur.”