Een artikel gemist? Elk weekend laten we de vier best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

Vacature: Trendscout Rio
We zijn jarig! En wie jarig is, trakteert. Wil jij deze zomer naar Rio? Solliciteer nu voor the #bestjobinfood! Vanwege ons vijfjarig bestaan en een extreme drukte op de redactie, zijn we op zoek naar foodies, foodprofessionals of foodfanaten die voor ons op trendreis willen gaan naar Latijns Amerika! Wil jij deze zomer culinair Rio de Janeiro ontdekken en de tofste venues scouten? Meld je dan aan en solliciteer!

Jonnie for president
De dieetwensen van Barack Obama? Voor ons een vraag, voor Jonnie Boer een weet. Wat schotel je onder andere veertien presidenten, zestien premiers, een kroonprins en een koning voor? Niemand minder dan sterrenchef Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije uit Zwolle verzorgde in samenwerking met cateringbedrijf Van der Linde uit Berkel en Rodenrijs, een duurzame driegangenlunch voor 58 wereldleiders tijdens de nucleaire top.

Koken met Google Glass
Dat de mogelijkheden van Google Glass eindeloos zijn, wisten wij al. Maar deze culinaire twist kenden we nog niet. Op St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland, publiceerde Google een promotiefilmpje voor de interactieve bril met Roy Choi. Choi is een Koreaanse-Amerikaanse chef die de Koreaanse taco foodtruck Kogi BBQ ontwikkelde in Los Angeles. Kijk snel hoe het werkt!

Big Bang Broccoli
For the love of broccoli: FoodGuerilla organiseert op 31 maart het BIG BANG BROCCOLI event. Waarom wordt er zoveel reclame voor ongezond eten gemaakt en weten we groenten zo slecht aan de man te brengen? Als reactie op dit vraagstuk zette FoodGuerilla, een netwerk van ruim 150 voedselinitiatieven, de BIG BANG BROCCOLI campagne op. Benieuwd? Lees in dit artikel meer over dit event